Seksi, meshkujt dhe femrat kalojnë në orgazëm njësoj

Gjithmonë ka ekzistuar miti se një pjesë e vogël e femrave arrijnë në orgazëm gjatë marrëdhënieve seksuale. Por, sipas një studimit të Universitetit të Miçiganit, femrat kalojnë në orgazëm po aq sa meshkujt. Gjatë pyetjes së 12.925 personave, 79% e femrave kanë deklaruar se arrijnë të njëjtën kënaqësi seksuale, ashtu si meshkujt.

Ndërkohë, një tjetër studim ka rrëzuar mitin se meshkujt mendojnë për seks çdo tetë sekonda. Ohio State University ka arritur në përfundimin se meshkujt mendojnë rreth 18 herë në ditë për seksin, ndërsa femrat 10 herë.

No comments:

Post a Comment