Jennifer Lopez i këndon dashurisë dhe qan

Jennifer Lopez ka qarë gjatë koncertit të Connecticut në Mohegan Sun.
Zëri i saj është ndërprerë në këngën “If You Had May Love”, që është dhe kënga e fundit e dashurisë e shkruar nga Lopez, të paktën siç ka deklaruar vetë këngëtarja.
“ka ndryshuar shuam nga ajo kohë”, – shton JLo, duke iu referuar ndarjes me bashkëshortin e saj Marc Anthony.
Performanca e saj duhet thënë se pati një ndikim të fortë nga emocionet dhe zëri i artistet duhet thënë se ka pasur disa herë si pasojë e të qarës.
Ylli i muzikës, aktualisht në moshën 42-vjeçare, më pas ka vazhduar spektaklin me “Until it beats no more”.
Në skenë Jennifer Lopez ka dashur të realizojë një lloj udhëtimi në memorien e saj.
(noa.al)No comments:

Post a Comment