453 piercing në trup, hyn në librin Guinness

Rolf Buchholz, 52 vjeç, nga Dortmundi i Gjermanisë, ka hyrë në librin e rekordeve Guinnes, për numrin më të madh të Piercing në trup. Ai ka vendosur plot 435 piercing. Përveçse në vesh, 8 piercing i ka në hundë, 25 rreth syve, 94 në gjuhë dhe fytyrë dhe 278 rreth organeve gjenitale.

No comments:

Post a Comment