Qeni që di të qeshë

Është e vështirë që të përmbani të qeshurën kur shihni këtë qen, apo jo?

Fotografia e qenit të qeshur ka pushtuar internetin, edhe pse nuk dihet si quhet dhe çka e ka shtyrë të qeshë.

Kur ta shikoni pronaren pas tij nuk mund të mos mendoni sesa vlen tregimi se me kalimin e kohës pronarët fillojnë të ngjasojnë me kafshët e tyre dhe anasjelltas, transmetojnë mediet britanike.
(albanews.gr)

No comments:

Post a Comment