Martesa ndihmon shanset për të mundur kancerin

Pacientët me kancer në zorrën e trashë mund të përmirësojnë shanset e tyre për të mposhtur sëmundjen nëpërmjet martesës. Një studim nga Penn State College of Medicine dhe Brigham Young University në SHBA zbuloi se personat e prekur nga kjo sëmundje që ishin të martuar kishin një rrezik 14 për qind më të ulët të vdekshmërisë. Bonusi për të pasur një bashkëshort është treguar të jetë po aq i dobishëm si për meshkujt ashtu edhe për femrat.(albeu.com)

No comments:

Post a Comment