24 Qershor 2011, çfarë ka ndodhur si sot në Shqipëri dhe në Botë

Ngjarje

1910 – Japonia sulmon Korenë1948 – Fillon Bllokimi i Berlinit. Bashkimi Sovjetik bllokon të gjitha rrugëlidhjet automobilistike dhe hekurudhore midis Gjermanisë Perindimore dhe Berlinit Perindimor.
Lindje

1937 – Renzo Arbore – muzikant, këngëtar, dhe aktor italian
1963 – Demir Reshiti – Shkrimtar
1930 – Claude Chabrol, regjisor francez
1942 – Arthur Brown, këngëtar amerikan
1987 – Lionel Messi,Futbollist Argjentinas
Vdekje

1908 – Grover Cleveland, politikan dhe kryetar amerikan


(albanews.gr)

No comments:

Post a Comment