Gmail i ri për të gjithë

Google ka treguar mjaft pak për riorganizimin e vet të planifikuar për Gmail, por dje është lëshuar Gmail i ri për të gjithë përdoruesit. Deri më tani, përdoruesit kishin mundësi që ta testonin, duke e bërë këtë nëpërmjet disa theme-ëve në llogarinë e tyre. Google dje lajmëroi që....... një buton “Kaloni në pamjen e re” tani është i gatshëm për të gjithë përdoruesit. Gjiganti i kërkimit gjithashtu postoi një video duke i treguar me hollësi veçoritë e reja me ridizajnimin e Gmail.


Gmail i ri përfshin bisedat e ristrukturuara (me fotografi të profileve për kontaktet); me dendësinë elastike, që nënkupton që hapësira në mes të elementeve në ekran automatikisht do të ndryshojë duke u bazuar në llojin e paraqitjes që ju jeni duke e përdorur; theme të reja HD; lundrim i përmirësuar, duke përfshirë mundësinë për të ndërruar madhësinë e chatit dhe hapësirës së labelëve sipas dëshirës tuaj; dhe kërkim të përmirësuar. Klikoni këtu për ta parë videon paraqitëse nga Google.

Lëshimi i ridizajnit të ri të Gmail vjen pak kohë pas lëshimit të ridizajnit të Google Reader, i cili tani ofron integrim me Google+. Megjithëse kalimi në Gmailin e ri është mundësi për tani, ne mund të paramendojmë që do të vijë koha kur të gjithë do të kalojnë në ridizajnin e ri, duke mos pasur mundësi për zgjedhje. Google ka përmendur kur (ose dhe nëse) kjo mund të ndodhë, por kjo mëton të jetë status quo për ridizajnet.

No comments:

Post a Comment