Pardesyja, perfekte për gjysmëstinët

Ka një vend të përpjetëm në gardërobë dhe është perfekte për gjysmëstinët.
Nëse në xhiron e butikëve të preferuar ju zë syri ndonjë të tillë, mos e mendoni dy herë. Mjafton që të jetë modeli i dashur.
Për t’ju ndihmuar, mund t’ju themi se këtë vit janë në modë apo ngjyrë akulli, e bardha, ose gri perle. /Telegrafi/

No comments:

Post a Comment