“Diktatori i fundit” (VIDEO)

Një reklamë televizive paraqet udhëheqësin e Zumbabves Robert Mugabe si diktatorin e fundit në planet. Kompania Nando e cila tregton pula restorantesh paraqet diktatorin e fundit të vetmuar dhe të mërzitur.

Në një video ai shfaqet duke luajtur me ish kolonelin e Libisë Muamar Gedafin dhe ish presidentin e Irakut Sadam Hyseinin.

Por me vdekjen e këtyre dy të fundit ai tashmë ka mbetur i vetëm dhe as darkën nuk ka me cilin mik ta hajë.
/albeu.com/

No comments:

Post a Comment