Google+ futet në “luftë të hapur” me Facebook

Google+ u hap rrugën ndërmarrjeve private apo edhe publike duke ofruar hapësira publicitare dhe kështu, në të njëtën kohë futet në “luftë të hapur” me Facebook.

Rrjeti social i Big G ka nisur të funksionojë gjatë muajit qershor dhe deri më tani ka arritur në 40 milionë përdorues.

Ai tashmë do të lejojë që shumë kompani të kenë profilin e tyre dhe përdoruesit mund të bëjnë komente drejtpërdrejt ndaj ndërmarrjes dhe produkteve, apo vetëm duke treguar mbështetjen duke klikuar tek ‘+1’, homologia e ‘like’ në Facebook.

Google+ mund të tërheqë më shumë vëmendje kjo pasi ndërmarrja sipas ofertave te Google, është e pajisur dhe me opsionet e tjera dhe shërbimet e Google.
/noa.al/

No comments:

Post a Comment