Google+ shton funksionin “trending topics”

Google ka shtuar edhe një funksion të ri në rrjetin e vet social, Google+. Nëse ju hyni në Google+, ju do të vini re shtimin e një shtylle të re në anën e djathtë të ekranit me titujt e trendeve. Një karakteristikë që është shumë e njohur për përdoruesit e Twitter është ajo që Trends lejon përdoruesit të gjejnë se cfarë lidhje kanë cicërimat e njerëzve, por në këtë rast, ju mund të shihni atë që njerëzit kanë ndarë në një vend në Google+. Klikimi mbi një temë tek lista e Trends do të nisë një kërkim në rrjet për postimet në lidhje me të.

Sipas disa raporteve, funksioni i ri u shtua në heshtje në natën e se enjtes, por ky funksion nuk ka arritur ende tek të gjithë përdoruesit (unë nuk e kam atë në llogarinë time). Janë shtuar dhe përditësuar edhe disa karakteristika tjera, duke përfshirë edhe kërkimin e ri “Search Google+,” i cili lejon kërkim të avancuar, ku më parë mund të kërkonim vetëm përdoruesit e Google+ dhe asgjë tjerër.
(itshqip.com)

No comments:

Post a Comment