Me 1 dhjetor del në shitje uiski pa alkool

Shumë shpejt pritet të dalë në shitje pija e parë uiski pa alkool. Prodhuesit kanë menduar të nxjerrin atë në treg në periudhën e festive të fund vitit.Ata mendojnë se do tu vijnë në ndihmë....... jo alkoolikëve dhe tashmë pija ka filluar të quhet “Uiski Hallall”. Firma që do të prodhojë këtë është ArKay.

Pija ruan shijen e uiskit tradicional por është 100% pa alkool.

Çmimi pritet të varijon nga 4.5 deri në 11.5 euro dhe do të dalë në treg në të gjithë botën me 1 dhjetor.
/albeu.com/

No comments:

Post a Comment